nldaenetfifrdeitnoplptruessv

Het EAFC (European Aquatic Fitness Conference) is al 20 jaar lang het belangrijkste educatieve en sportieve evenement voor de Aquafitnessbranche. Het werd gelanceerd door Anja Michaelsen, tevens de oprichter van Aqua Team Duitsland, in 1997 in Karlsrühe. Vele grote namen (zoals Mary Sanders, Johanne Audy-Leblond en Thomas Rau) hebben daar hun meest recente masterclasses en workshops gepresenteerd. En… “the AquaTeam Legacy continues”!

Katrien Lemahieu heeft tijdens het EAFC de Aqua-Emma award ontvangen: de beloning voor internationale presenters in AquaFitness, die hoge cijfers kregen op de evaluaties van de deelnemers. Daarnaast is er elk jaar een TOP 3 van beste presenters gekozen, die hun talenten dan konden laten zien bij de Aquativity-Tour in diverse landen. Elk jaar was EAFC de grootste meeting van Europa, voor zowel de presenters als de deelnemers. Meerdere malen is het EAFC weken vóór het event uitverkocht geweest, de meest nieuwe materialen en activiteiten kwamen naar voor én er werden verrassende elementen toegevoegd. Deelnemers uit elk land werden beloond voor hun aanwezigheid: met lessen van geselecteerde top-presenters uit de hele wereld!

In 2018 de 21ste editie!

aquaemma2De 21e editie van EAFC gaat in 2018 door in Nederland, dat mag je dan ook zeker niet missen. Er staan maar liefst 9 internationale presenters klaar, de meest nieuwe activiteiten in het water komen aan bod. Dat EAFC niet alleen voor lesgevers in de praktijk is, blijkt uit de aanvulling van de beurs met oa materialen en muziek, een meeting voor coördinatoren en managers van zwembaden EN de vele lectures die gevolgd kunnen worden. Een nationaal event met internationaal randje!

EAFC 2018 gaat door op 2, 3 en 4 februari in zwembad Malkander in Apeldoorn. Er zijn 3 zwembaden, een theorieruimte en een beursgedeelte. Voor ieder wat wils, dus! Er is aan alles gedacht: ook hotel, lunches, diners en een avond-event met feest zal worden geregeld. Dit weekend wordt groots, fenomenaal en magisch mooi!

We heten jullie graag van harte welkom!

Kataqua Aquarunner Hexagone Waterfly AEA

EAFC | Glanerbeek 79, 8033 GA Zwolle, Nederland | Telefoon: +31 38 454 44 26 | Mail: info@eafc.nl

nldaenetfifrdeitnoplptruessv

Deze site is prima te lezen op een smartphone, maar we adviseren om op een groter divice (tablet/pc) de bestelling te plaatsen.